POGLEDAJTE RASPOLOŽIVE PRODAJNE PROSTORE:
 

PODRUM   |   PRIZEMLJE   |   PRVI KAT   |   DRUGI KAT
TREĆI KAT   |   ČETVRTI KAT   |   PETI KAT

 

LOKACIJA


Stambeno-poslovna zgrada MODUL nalazi se 2500 m zapadno od centra Osijeka. MODUL je lociran u Retfali, naselju pretežito stambene namjene - na uglu Strossmayerove i Ćićarijske ulice. Zahvaljujući svom položaju i sadržajima, koji se nalaze u neposrednoj blizini, a više su no bitni za kvalitetno i jednostavno odvijanje života (vrtić, škola, trgovački centri, javni prijevoz, šuma, rijeka i rekreacijska zona) MODUL je namijenjen onima koji žele imati dovoljno životnog prostora i zelenila, te udobnost i komfor koji pružaju nova arhitektonska i građevinska rješenja.

 

DIZAJN


Iz dinamične Strossmayerove ulice, kroz smirenu Ćićarijsku do tihog zelenog dvorišta i mirnog stana ostvarenje je vizije doma. Da bi stan bio dom, MODUL pruža mogućnosti izbora i prilagodbe svojim stanarima. Izbor veličine stana, broja soba kao i položaja unutar zgrade zadovoljiti će potrebe i udovoljiti željama većine kupaca. Na pet etaža i sve četiri strane svijeta smještena su 63 doma površinom od 40-ak pa do 90 m2, raspoređenih u jednosobne, dvosobne ili trosobne stanove. Vrhunski arhitektonski izričaj iprimjenjena dizajnerska rješenja čine MODUL jedinstvenim i prepoznatljivim.

 KONSTRUKCIJA


MODUL je konstruiran da pruži komfor, obilje svjetla i kontakta s okolinom. Skeletni montažni sustav omogućuje različite varijante unutrašnjeg uređenja i rasporeda doma, jer po svom nahođenju možete pregradne zidove pomicati, dijeliti prostore, te na svoj način definirati veličinu i stil življenja. Izvrsna kvaliteta osnovne konstrukcije, fasade i fasadnih otvora pruža sigurnost doma.

 

PRAKTIČNOST


Direktno s ulice, zaštićeno kodiranim vratima, silazi se u podzemni garažni prostor s 41 parkirališnim mjestom. Iz podruma, gdje su smještena i spremišta, velikim liftom (210*120 cm, 15 osoba) odlazi se do svih etaža. U prizemlju, osim odlaganja otpada možete i parkirati bicikl u posebnoj prostoriji. Dvorište je u potpunosti hortikulturno uređeno i zaštićeno od prometnih površina, te je idealno za dječju igru, naravno uz ljuljačku, tobogan i pješčanik. MODUL svojim stanarima pruža sigurnost u svojim domovima iza protuprovalnih vrata. Glavni ulaz je opremljen videoportafonom, a rasvjeta stubišta i hodnika pali se preko senzora pokreta.

 

INSTALACIJE


MODUL omogućuje korištenje blagodati modernih tehnologija, te je pristup svim pružateljima telekomunikacijskih usluga (telefon, internet, kablovska televizija) osobni izbor kupca dostupan u svakoj prostoriji doma. Vlastiti antenski sustav pokriva zemaljske programe. Stanovi su opremljeni s individualnim plinskim uređajem za grijanje i pripremu tople vode, kao i split rashladnim uređajem u dnevnom boravku.

 GARANCIJA


65 godina Vašeg povjerenja i potvrđena primjena Integriranog sustava upravljanja kvalitetom, okolišem, zdravljem i sigurnošću na radu.

 


EKONOMIČNOST


Toplinska i zvučna zaštita, daleko viša od propisane, postignuta je visokokvalitetnim ostakljenjem i zasjenjenjem (vanjskim roletama) fasadnih otvora, ali i termoizoliranjem pročelja zgrade. Upotrebom materijala vrhunske kvalitete te primjenom funkcionalnih dizajnerskih rješenja MODUL svojim kupcima osigurava racionalno korištenje energije što potvrđuje energetski certifikat: razred B.

 ZADOVOLJSTVO


Tvorci MODULA žele stanarima osigurati ugodan boravak te miran san, stoga predviđaju ugraditi sanitarnu opremu i uređaje svjetski priznatih proizvođača. Sve podne obloge u sinergijskom učinku dizajna i kvalitete pružiti će vam radost življenja u jedinstvenom domu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

POGLEDAJTE RASPOLOŽIVE PRODAJNE PROSTORE:
 

PODRUM   |   PRIZEMLJE   |   PRVI KAT   |   DRUGI KAT
TREĆI KAT   |   ČETVRTI KAT   |   PETI KAT